Äntligen lite verklig sommar!

Igår kom sommaren till Gotland – äntligen! Det firade jag med en ljuvlig sommarkväll på Sjökrogen i Valleviken. Bra musik och mat som var himmelskt god! Allt medan solen gick ner och lade ett rosa skimmer över viken.
Tidigare på dagen hade jag en bra dag i butiken också. Idel nöjda och glada kunder. Bl a såldes en rullator av den nya sorten Let´s go Out. Inomhusrullatorn Let´s go har vi sålt länge och den har blivit mycket uppskattad som den enda rullatorn på marknaden som gjorts speciellt för inomhusbruk – liten lätt och lättmanövrerad med bricka i st f sits.
Nu har alltså samma företag tagit fram en utomhusrullator efter samma principer, lätt vikt, lättmanövrerad och lätt att vika ihop för att lyfta in i bilen t ex. Men den har stora hjul och är specialdesignad för utomhusbruk och därför fungerar den så bra – kör lätt över kanter med de stora hjulen och stänkskärmar på bakhjulen så man inte blir nerstänkt. Det är också den enda på marknaden som har fjädring.  Den finns i två färgställningar, brons eller svart. Istället för korg hör det till en praktisk väska som man lätt lyfter av.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: