Problem att hitta julklappar? Vobis!!

Tänk dig att på ett ställe hitta alla julklappar, till hela släkten, från baby till gammelfarfar. Dessutom julklappar med kvalitet och tanke bakom – alltså inga prydnadssaker eller annat man ibland tar till i brist på fantasi.

Här kommer några exempel som kanske kan ge en eller annan snilleblixt.

Till det lilla barnetMaskskallran från Kallikå som tillverkas i Ryssland i projektet ”Fair Play”. Mammor handsyr skallrorna i hemmet och slipper lämna sina funktionshindrade barn på barnhem. På skallran sitter en lapp med namnet på mamman som tillverkat den – gör en insats för en bättre värld samtidigt som ditt barn får en färgglad, mjuk och härlig skallra.

Till den sportige – Back on Track underkläder, stöd för leder, sängkläder, fleecetröja, strumpor……..I textilfibern finns keramikpulver som reflekterar kroppsvärmen och ökar blodgenomströmningen i muskler, värmer muskler före, under och efter träning, förebygger skador, hjälper till med reparationen efter skada.

Till den frusne – Grazalema poncho, pläd, halsduk och sjal.  Underbara saker i ren ull i kvalitet som bara den lilla ullfabriken upp i de andalusiska bergen kan ta fram. Från den tunnaste och mjukaste kvaliteten i halsduken till den tjocka och vädertåliga kvaliteten i stora ryttarponchon.

Till den som behöver ett litet stöd – inomhusrullator, för ett rörligt liv inomhus med en lätt och smidig rullator som vänder på en enkrona. Inga skadade dörrposter längre. På brickan tar man lätt med sig kaffekoppen, sätter sig i favoritfåtöljen och låser bromsen på rullatorn. Så har man ett bord med kaffekoppen på. Snygg är den också.

Till den som behöver ett handtag ibland – i den stora köksavdelningen finns massor med bra köksredskap för den som har svårt att greppa ett vanligt redskap – och det gäller nog de flesta! Osthyvel och kniv med vinklade skaft ger kraft och kontroll över skärandet, rotsaksskalaren man sätter på fingret är helt suverän för alla, lökhackaren kan hanteras av alla – utan tårar, och så är det ju alla olika öppnare för burkar, konserver, flaskor m m.

För hemmakocken – förklädet man hakar på sig utan att knyta band bakom ryggen eller nacken, grillvanten som är lååång, kökshandduk med antihalkmönster, vitlökshackaren, sillocket…………..

För alla snälla barnOskar&Ellen mjuka leksaker som t ex doktorsväska, memory där du gör bilderna själv, och den fantastiska julkrubban där allt är mjukt och lekvänligt. Min absoluta favorit är afternoon tea, ett helt set med koppar, tekanna, snittar, skedar, tepåsar m m och allt i tyg!

Det här är bara ett litet urval av möjligheter – kom in och titta eller gå in på nätbutiken så kan du få hur många bra tips som helst. Vi har nästan 2000 produkter, alla nyttiga, genomtänkta, bra kvalitet. Vi ses!

                                                     Afternoon tea                                  

                                                   Festblåsa i köket

                                    Skönaste ponchon finns i flera naturfärger

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: