Kyla och isvindar – något värmande krävs

Brrrr! Isande kalla vindar över Gotland. Igår kväll hade jag 14 grader i sovrummet. Sånt är livet i gotlandshusen – väggarna är stadiga men läcker som ett såll.

Utanför butiksdörren blåser det alltid kallt – det är en vindtunnel direkt upp från havet som drar förbi utanför dörren. Kunderna kommer snabbt in och huttrar. Men det är under tak så man slipper isbarken där som annars täcker hela Visby.

Om man behöver något värmande så finns en hel del att välja på inne i butiken. Kuddar att värma i micro med alla möjliga fyllningar och olika former. Eluppvärmda dynor och plädar osv. Men det som säljs absolut mest är Back on Track – textil med keramik som ökar blodcirkulationen. Många kunder som köpt något tidigare kommer in och köper mer! Idag fick jag hem en sändning med lite nya modeller i Back on Track-materialet. En tunn men lång scarf kändes väldigt behaglig i kvaliteten och så fleecetröja med kort dragkedja.

Annat värmande kan vara t ex stödstrumpor! Har ni tänkt på att kalla fötter behöver ökad blodcirkulation för att bli varma och det är det som stödstrumpor fixar!

Till och med taktilringen som man tränar upp känsel i fingrar med kan också användas för att öka värmen i fingrar.

Men allra mysigaste värmaren är nog ändå bulldogen som har en värmekudde i magen och  en underbart mjuk ”päls”

Gosigaste bulldoggen

För kalla fötter finns också de underbara tofflorna Ulle – helt och hållet av ren ull, sulor och allt. Dras på som en socka men med stadig tovad sula. Måste provas!  Du vill aldrig ta av den igen!

Back on Track fleecetröja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: