GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Sitter här på juldagen och skriver lite. Mätt, varm och nöjd med att inte behöva gå ut. Precis som det ska vara på julen.

Julhandeln var livlig sista veckan – jag tror många fick praktiska, sköna, bra klappar från Vobis. Back on Track slogs in i många paket. Massagedelfiner fick några lyckliga och så var det en hel del bra köksredskap som säkert blev uppskattade julklappar. Bland mycket annat.

Mjuka pedagogiska leksaker från oskar&ellen blev flera barn säkert glada och lyckliga över – figurer att leka med som alla är tillverkade i mjuka tyger. Något barn fick en hel bondgård med djur och bonde i en mjuk väska som öppnas och blir ett stall och hage.

Veckan före jul började Vobis som utlämningsställe för Ekokassen. Det är Mickelgårds i När som levererar till intresserade visbybor på tisdagar. Bara att ringa eller maila till Mickelgårds och sedan hämta på Vobis på  tisdagseftermiddagen. Härliga fina grönsaker,  ekologiskt odlade. Mickelgårds har odlat ekologiskt sedan 1989 och levererar bl a Änglamarksprodukter.  Jag har provat deras rödbetor i jul – jättefina och goda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: