Värme i höstrusket med angora, Back on Track m m

Nu fyller jag butiken med många saker som värmer i höstkylan. I ett skyltfönster har jag samlat lite exempel på värmande saker som angoraprodukterna, varma sulor, engångsvärmare till händer och tår, värmande öronmuffar och olika formade kuddar att värma i micro. Den gamla hederliga vetekudden har fått många uppföljare både till form och innehåll. Körsbärskärnor och vindruvskärnor eller rapsfrö kan de t ex innehålla. Och formerna är allt ifrån formade axelvärmare till värmedjur för barn, känguru, igelkott, nalle, sköldpadda.

Ett material som värmer på ett lite annat sätt är Back on Track. Det är ett textilmaterial med keramikpulver inbränt i fibern. När keramiken blir uppvärmd av kroppsvärmen strålar den tillbaka värme mot kroppen, en långvågig värmestrålning som ökar blodcirkulationen. Låter det konstigt? Fråga någon med hästar – produkterna för hästar med ömmande kors eller hältor har visat sig mycket effektiva. Samma verkan har det på människor med stela muskler, smärta, artros – när blodcirkulationen ökar upplevs en smärtlindring. Back on Track finns till hela kroppen som stöd för alla leder, underkläder, ryggbälten m m. Dessutom finns det sängkläder som bäddmadrass, kuddar, lakan och örngott.
Naturligtvis har vi också elektriska värmande dynor och en hel pläd. En ny elektrisk axelvärmare har också kommit in – stor och skön, formad för nacke och axlar.
Nu har jag också fått hem en till bulldogg med varmvattenflaska i magen – den måste ses! Och kännas – så stor och mjuk och härlig och kramgo´.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: