Visningar av hjälpmedel och praktiska grejer

Äldremässan har gått av stapeln och kändes som att den blev lyckad för min del. Många med anknytning till vård och omsorg både inom kommunen och privat fanns på plats och jag fick presentera Vobis och utbudet som jag kan erbjuda. Däremot var det tunnsått med besökande allmänhet och andra leverantörer bland utställarna.

Kedjetäcket väckte intresse och likaså vårt system med att man kan låna veckovis först och sedan, om man vill behålla täcket, så dras lånekostnaden av från köpesumman.  Så dyra saker vill man ju veta att de fungerar innan man köper.

Sedan har jag också haft Café för Fibromyalgiföreningen i butiken. Trevligt! Reumatikerföreningen hade möte på Kupan där jag var inbjuden att ha en visning. Också väldigt trevligt och känns meningsfullt när människor som verkligen har ett stort behov hittar saker dom gillar och blir hjälpta av.

Hela oktober är också fyllt av visningar för olika grupper och föreningar – anhörigvårdare, pensionärsföreningar, Vuxenskolan m fl. Jag älskar att ha visningar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: