Vobis i Hemse

Imorgon måndag är det dags för månadens besök i Hemse och försäljning på Kupan. Alldeles strax ska jag åka in till butiken och göra packningen klar för att snabbt kunna hämta den tidigt imorgon.

Det brukar bli en packning av lite från alla produktgrupper, något värmande, några bra grepp, en del köksutrustning med bra grepp och lätta att använda, lite syn- och hörhjälpmedel, några saker för träning, förhöjningsdynor och mycket annat, så mycket som bilen rymmer.

Om någon har hört av sig och vill titta på något särskilt så har jag det med också. Den här gången ska jag ha med en toalettförhöjare som en kund ville se på.

Här hemma har jag en förhöjd toalett och jag förstår inte varför inte alla toaletter har den höjden? Det är ju så mycket bekvämare att sätta sig på den än den som har ”normalhöjd”. Till barn måste man ju ändå ha pall e dyl för att dom ska nå upp.

Tänk så mycket som skulle kunna vara anpassat för människor med funktionshinder som standard – det är ju så bra och funktionellt för alla.

Annonser

2 svar to “Vobis i Hemse”

  1. Synea Says:

    Hur gick det då? =)

    • vobisgotland Says:

      Det gick så bra i Hemse. Kunden blev nöjd med toaförhöjaren och hittade dessutom flera andra saker som dom hade stort behov av. Så ska det alltid vara att handla hos oss – inga onödiga saker ska man lockas att köpa – bara sådana som är verkligen nyttiga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: