En dag med Vobis Livskvalitet Gotland

Igår var det en väldigt trevlig dag på jobbet. Det är det ofta men igår var allt på plats, solen lyste på ett fantastiskt vackert och snöfyllt gotländskt landskap och jag fick umgås med trevliga människor och äta god mat.

Det var på bygdegården i Hejnum där jag fick träffa pensionärsföreningen och visa lite av utbudet hos Vobis. Men det hela började med lunch – gotländsk färsksoppa med klimp och till dessert gammaldags äppelkaka med vaniljsås. Mycket gott!

Sedan blev det visning. Vid alla visningar är det två produkter som alltid utmärker sig för att de väcker så stort intresse. Det är ett resårbälte för bättre hållning av ryggen och det är den luftfyllda kildynan Senso.

Resårbältet sätter man runt höfterna så att det håller ihop bäckenbenet. Då hamnar bäckenet i rätt läge och det ger rätt hållning både ovanför och nedanför bäckenet. När jag visar det här bältet så syns det tydligt att jag växer flera cm på längden! Sedan kommer alltid flera fram och provar och man ser i deras ansikten vilken lättnad och lindring det ger!

Den luftfyllda kilkudden ger först upphov till många skratt när man sätter sig på den oförberedd! Den kräver nämligen att man balanserar kroppen för att inte tippa av stolen. Men när man väl känt hur det fungerar så inser man att det är ett utmärkt träningsredskap där man efter en tid på dynan inte ens tänker på att man tränar.

Några till föreningar och andra grupper har bokat tid för visning men jag vill ha flera för det här är så roligt! Med eller utan färsksoppa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: